KOJOM GLAVOM KIRIJOS RAZMIŠLJA?! Pogledajte zbog čega je Australijanac poražen od Federera

Autor:

Sport

11.10.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznato, kako sportskoj tako i široj javnosti, da Niku Kirijosu nisu baš sve kockice na broju. Tome u prilog ide i sledeća priča, u kojoj je temperamentni Australijanac izgubio meč zbog krajnje neverovatne stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos izgubio je od Federera zbog ruske lepotice na tribinama

Nik Kirijos poznat je po svojim ekcsesima, kako na terenu tako i van njega, pa ni ne čudi priča u kojoj je "ludi" Australijanac bitan meč protiv Rodžera Federera izgubio zbog: člana publike!

Kako sam kaže, dominirao je protiv švajcarskog asa do trenutka kada na tribinama nije ugledao Anu Kalinskaju, zanosnu koleginicu ruskog porekla, koja mu je potpuno "pobrkala lončiće". 

- Razbijao sam Federera kada sam je ugledao na tribinama. "Dođavola", pomislih, "baš bih voleo da je izvedem na piće - objasnio je Kirijos. Nastavio je o svom afinitetu prema devojkama iz Istočne Evrope.

- Devojke iz Istočne Evrope lako osvajaju moje srce. Recite tim devojkama da slobodno mogu da mi uzmu pola zarade - bez pardona je ispalio ovaj 25-godišnjak. 

 

 

 

Otkako je virus korona stopirao tenisku sezonu Nika Kirjosa nema na terenu. Kada je tenis ponovo počeo da se igra, on je odbio da učestvuje na turnirima. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos nije viđen na teniskim terenima još od pre početka pandemije

To naravno ne znači da nije u centru pažnje. Sada je jednom svojom izjavom šokirao celu sportsku javnost. Ispričao je priču o tome kako je upoznao rusku teniserku Anu Kalinskaju, sa kojom je bio u vezi. 

 Australijanac i 21-godišnja Ruskinja su do skoro bili zajedno, a kako Kalinskaja izgleda možete pogledati ispod:

 

https://www.instagram.com/p/BzqjjdYiGYh/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

https://www.instagram.com/p/CC-Ke0TqtCG/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

https://www.instagram.com/p/B-AxvWUK5SP/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading