"VIDOVITI" ĐOKOVIĆ ZNAO ŠTA MU SLEDI Pogledajte šta je Novak izjavio pred finale Rolan Garosa

Autor:

Sport

11.10.2020

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković pokazao je i druge, metafizičke, sposobnosti pored teniskih, predvidevši skim će igrati finale francuskog Opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Vidoviti" Đoković predvideo je susret sa Nadalom u finalu Rolan Garosa

Novak Đoković čuven je po svojim nadljudskim mogućnostima, ali su se one uglavnom odnosile na njegovu igru između linija teniskih terena. Ipak, izgleda da on poseduje i neke druge, nadrealne mogućnosti, pošto je prvi reket sveta finale koje trenutno bije protiv Rafaela Nadala predvideo još u septembru!

Igrao se turnir u Rimu kada je Đoković u intervjuu sa novinarima ATP-a bio vidovit i najavio okršaj sa žustrim rivalom iz Španije. Šta je sve još popularni Nole tom prilikom rekao možete pogledati ispod:

Imajući u vidu da je najpopularniji teniser iz Srbije predvideo okršaj sa "El Torom" u finalu franucskog turnira, iznenađuje njegova nespremnost za ovaj okršaj, imajući u vidu da ga je Nadal u prvom setu deklasirao rezultatom 6:0.

Nadajmo se da će u nastavku duela Đoković da "predvidi" i neki preokret...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading