IZ PRVE RUKE: Đoković ili Nadal? Biće 3:1 - evo za KOGA!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

10.10.2020

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se legendarni srpski teniser.

Novak Đoković i Rafael Nadal

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić prognozirao je za "Maxbetsport" ishod finala Rolan Garosa u kome se sastaju Novak Đoković i Rafael Nadal.

– Ne zna se šta će da bude, zato je sport interesantan. To su dva velika šampiona, možda najbolji teniseri svih vremena. Obojica imaju svoje razloge za pobedu. Pokazali su da su u odličnoj formi. Nadal nije izgubio nijedan set do finala, a Novak je mogao da prođe samo sa jednim izgubljenim setom. To što se mučio sa Cicipasom u polufinalu je jedna vrsta dobrog fizičkog i mentalnog treninga. Prednost bih dao Novaku, iako Nadalovi rezultati govore sve. Na Rolan Garosu je Izgubio samo dva meča, od Robina Soderlina i Novaka. Očekujem da Đoković pobedi u četiri seta – rekao je Zimonjić.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Zimonjić

Podsetimo, Nole je u polufinalu nadigrao Cicipasa, a Rafa Švarcmana. Đoković juri svoj 18. Grend slem trofej u karijeri, dok se Nadal bori za 13.titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Meč je zakazan za nedelju od 15 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading