NIJE SAMO VRAT: Nole progovorio o ISUSOVIM MUKAMA kroz koje je prošao da bi SLOMIO Španca!

Autor:

Sport

07.10.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan meč, ali i velika borba u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković tokom meča sa Pablom karenjom Bustom

Prvi reket sveta Novak Đoković otkrio je posle pobede nad Pablom Karenjom Bustom da ga nisu mučili samo problemi sa vratom, ali i da je izuzetno zadovoljan zbog načina na koji je prošao u polufinale.

- Nije počelo dobro, nije me boleo samo vrat, ali ne bih išao u detalje, neću se žaliti. On je bio bolji set i po, ja se nisam osećao dobro na terenu. Videli ste koliko sam kažnjavao sebe, nemojte to raditi - kroz smeh je rekao najbolji srpski teniser svih vremena.

Nole je potom objasnio kako je pronašao pravi ritam i put do pobede.

- Uspeo sam da pronđem ritam u drugom setu. Uspeo sam da napravim brejk, a onda se meč okrenuo. Ovo su mečevi gde presuđuje nekoliko poena, zadobvoljan sam sto sam ih ja pronašao, a ne protivnik. Morate da budete strpljivi i aktivni, da dobro reagujete na lopticu. Nisam imao odgovor na njegove udarce na početku, ali sam uspostavio ritam. Nekako je sve bilo kao jurenje mačke i miša, sve se svelo na nekoliko udaraca i to je presudilo - zaključio je Novak Đoković.

Srpski as će se za novo finale Rolan Garosa boriti sa Grkom Stefanosom Cicipasom, a taj susret zakazan je za petak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading