I MENE SU BOLELE UŠI?! Pitali su Mekinroa o Novakovoj POVREDI, Amerikanac ŠOKIRAO svetsku javnost!

Autor:

Sport

07.10.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda govorila kao u transu nakon novog Đokovićevog podviga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Mekinro i Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković nadigrao je Španca Pabla Karenja Bustu sa 3:1 čime se plasirao u polufinale Rolan Garosa, gde ga čeka Grk Stefanos Cicipas.

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro oduševljen je Noletovom igrom i poručio je "da ga sigurno vidi u finalu sa Rafaelom Nadalom".

- Iskreno nekako se sve oslanja na US Open i ono što se dogodilo. Videli smo u prvom setu dosta problema za Novaka. Videlo se na terenu da ima problem sa rukom, sa vratom, da je bio pod pritiskom. Mislim da i on sam dosta nameće sebi pritisak. Nije se predavao nije posustao i ono što sam video je bilo fenomenalno. Posebno način na koji je preokrenuo situaciju u svoju korist posle prvog seta - rekao je Mekinro za "Eurosport".

On je imao urnebesan komentar na Đokovićeve bolove sa kojima se suočavao tokom susreta zbog povrede ruke i vrata.

- Ja sam imao velikih problema samo sa bolom između mojih ušiju (u glavi) - nasmejao se Mekinro.

- U ovako teškim uslovima telo odgovara na svoj način. U ovako isrcpljujućim mečevima se takve stvari događaju. Uveren sam da će Novak prevazići problem s vratom i očekujem da ga vidim u borbi sa Rafom u finalu - zaključio je Mekinro.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading