BOLNO PODSEĆANJE NA "ONAJ" MEČ: Karenjo Busta ponovo na Novakovom putu - moramo da kontrolišemo emocije!

Autor:

Sport

06.10.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Pablo Karenjo Busta će se sastati u četvrtfinalu Rolan Garosa sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pablo Karenjo Busta

Njih dvojica su se sastali i na US openu nedavno u duelu koji je ostao upamćen po diskvalifikaciji srpskog igrača.

Busta kaže da je ovo novi meč, nova bitka.

- Pa to je još jedan meč, zar ne? Još jedan meč protiv svetskog broja jedan. On je osvojio Rim pre dve nedelje, dobija mečeve u Parizu. Biće to zaista težak meč. Pretpostavljam da je spreman za borbu. Svi znaju šta se dogodilo u Njujorku, ali mislim da je ovo još jedan meč, još jedna bitka. Sigurno ću ponovo biti na 100 odsto. Pokušaću da dam sve od sebe kako bih pobedio- rekao je Busta.

 

Španac se još jednom osvrnuo na događaj iz Njujorka.

- Mislim da je to bio peh. Ovo je teška situacija za njega. Znam da nije želeo to da uradi. Ponekad je bolje to zaboraviti i pokušati da se nastavi dalje. Mislim da je Novak sjajan igrač, sjajna osoba. Ponekad ne možemo da kontrolišemo emocije. Moramo to da uradimo. Ponekad nije lako. Greška- dodao je Španac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading