(VIDEO) VAJDA OSETIO ĐOKOVIĆEV GNEV: Novak raspalio uvrede na račun dugogodišnjeg trenera!

Autor:

Sport

20.09.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u finalu Mastersa u Rimu, ali daleko od toga da je sve išlo glatko! Pored dobre igre Norvežanina, Novaka je nervirao sudija Adel Nur koji je nekoliko puta grešio u korist njegovog protivnika, što je najboljeg tenisera sveta žestoko frustritralo, ali u jednom momentu je pobesneo i na svoju ložu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U jednom trenutku se između dva seta ''razračunao'' sa Marijanom Vajdom, opsovao je i kritikovao instrukcije koje dobija od dugogodišnjeg trenera.

- Šta oćeš? Šta je to, jebote? Šta mi pričaš, šta odigraj? Odigraj...- vikao je Novak Đoković ka svom treneru, a reakciju Slovaka nismo videli.

Čini se da je Novak Đoković ušao malo nervoznije u današnji susret, pošto je nekoliko puta ulazio u raspravu i sa sudijom u stolici. Ipak, sve je došlo na svoje mesto u drugom setu kada je Nole zaigrao mnogo bolje i zasluženo slavio za 10. finale u Rimu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading