SPREMAN JE ZA OSVETU: Novak protiv današnjeg rivala u karijeri ima skor 0-2

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

18.09.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta ukrstiće rekete sa sunarodnikom.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Novak Đoković

Srpski teniseri Novak Đoković (33) i Filip Krajinović (28) sastaće se danas u trećem kolu mastersa u Rimu. Krajinović je izborio sudar sa najboljim igračem sveta i saigračem iz reprezentacije nakon što je u drugom kolu savladao Marka Čekinata (27) sa 6:4, 6:1. Pre njega je trijumf zabeležio i Đoković, koji je bio bolji od Salvatorea Karuza (27) sa 6:4, 6:2.

Iako će ovo biti susret dvojice dobrih prijatelja, Đoković je istakao da neće biti popusta jer želi trofej u Rimu.

- Nakon događaja u Njujorku, gde sam diskvalifikovan, samo želim da se dobro osećam na terenu i pobeđujem. Uspeo sam na startu, a sada želim da nastavim u ovom ritmu i na narednim mečevima - istakao je Đoković.

 

Krajinović i Đoković su dosad odigrali samo jedan zvaničan meč, i to na turniru u Beogradu 2010. Novak je tad predao meč posle jednog odigranog seta. Takođe, dvojica srpskih tenisera sastala su se nedavno u nezvaničnom meču na Adrija turu i tad je slavio Filip, pa može da se pohvali da protiv Noleta ima skor 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Krajinović

- Filip me godinama proziva jer ga nisam nikad dobio i ne zameram mu. Gledam ga kao na mlađeg brata. Trudio sam se da budem uz njega, da mu budem podrška. On je izuzetan momak, to ceni i poštuje - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading