US OPEN JE ŠALA: Medvedev besneo posle novog SKANDALA u Njujorku!

Autor:

Sport

12.09.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira u Njujorku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Medvedev u raspravi sa službenim licem sa US Opena tokom prvog seta

Tokom duela Danila Medvedeva i Dominika Tima došlo je do novog skandala na US Openu. Posle diskvalifikacije Novaka Đokovića, Medvedev je podsetio organizatore da je "US open šala" i da smo videli šta se događalo na turniru.

Naime, u jednoj situaciji, ruski teniser je tražio "čelendž", ali ga nije dobio od sudije jer ga je navodno kasno tražio.

znervirani Medvedev je pritom prešao na drugu stranu terena i pokazao deo gde je pala loptica, zbog čega je dobio opomenu od sudije.

Pravila nalažu da nije dozvoljeno preći mrežu, što je dodatno iznerviralo Rusa, pa se obratio i supervizoru na njegovoj polovini terena:

- Da li je US open šala? Videmo smo svi već šta se dešavalo ovde! US open je šala, zar ne - rekao je Medvedev, verovatno podsećajući na Novakovu eliminaciju.

- Sudija mi je dao opomenu. Šta sam uradio da bih to dobio - pitao je.

Dobio je odgovor da je prešao mrežu što nije dozvoljeno.

- Mislim da sam ubio nekoga! Izvinite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Moje iskreno izvinjenje US openu jer sam prešao mrežu.O, moj Bože... Izvinjavam se i Vama i sudiji. Da li je sada u redu - ironičan je bio vidno iznervirani Medvedev.

Podsetimo, Medvedev je ostao bez finala pošto je poražen u tri seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading