ALAL VERA, KECMANE: Pao nekada 4. na svetu! Srbin srušio VELIKU FACU za prolaz u Kicbilu!

Autor:

Sport

08.09.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle velike borbe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović odigrao je sjajan meč u prvom kolu turnira u Kicbilu i posle preokreta savladao nekadašnjeg četvrtog igrača planete Japanca Keija Nišikorija sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:2) posle jednog sata i 58 minuta igre. Kecmanović će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča između dva Australijanca Džordana Tompsona i Džona Milmana.

Prvi set Nišikori je rešio u svoju korist nai skustvo pošto je sa dva uzastopna brejka stigao do vođstva 5:0. Tek tada se Kecmanović probudio, dva puta oduzeo servis rivalu i vezavši četiri gema i smanjio na 5:4. Ipak, u 10. gemu još jednim brejkom Nišikori rešava set u svoju korist.


Drugi set počeo je bez mnogo uzbuđenja, oba tenisera su bila sigurna na svoj servis, ali se borba rasplamsala u završnici. Kecmanović je uspeo da napravi u sedmom gemu brejk, ali je već u narednom Nišikori uzvratio da bi srpski teniser još jednom oduzeo servis Japancu i zatim potvrdio brejk i osvojio drugi set.

Početak odlučujućeg seta je protekao u znaku srpskog tenisera koji je sa dva brejka u nizu stigao do 3:0. Nišikori je uspeo da vrati jedan brejk, ali je u sedmom gemu Kecmanović ponovu uspeo da oduzme protivniku servis i ostvari trijumf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading