ENDI NEĆE KAO NOVAK I SERENA: Troškovi su astronomski!

Autor:

Sport

21.08.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serena Vilijams i Novak Đoković odlučili su se za privatni smešaj u Njujorku, a ne za hotele u kojima većina igrača odseda. Britanac Endi Mari je razmišljao da učini to isto, ali je na kraju odustao od te opcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Mari

Britanac je bio u kući u Griniču do 12. avgusta, došao je ranije u Njujork, a onda je prešao u hotel.

- Razmišljao sam o privatnoj kući, ali troškovi su bili astronomski, tako da sam se odlučio za mehur. Lepo je, u hotelu su uradili pravi posao, ima i igrica i takvih stvari u kojima uživam, u tom aspektu sam i dalje pomalo dete - kaže Mari i dodaje:

- Različita je hrana uveče za igrače, možemo i da naručimo hranu iz restorana. Soba je apsolutno u redu, tamo ima i teretana, sve je kako treba. Jeste, razmatrao sam kuću, ali zadovoljan sam hotelom, jedino što je malo duža vožnja do terena.

Škot je u karijeri samo od turnira zaradio 61 milion dolara.

- Bilo je malo brige pre ulaska u hotel, ali kada sam video kako je sve organizovano, opustio sam se prilično. Brine se o svemu. Dvaput sam testiran, svugde su dezinfekciona sredstva za ruke i svi moraju da nose maske. U četvrtak sam završio trening sa Rubljovom, prešao 10-15 koraka prišla mi je žena da me opomene da stavim masku. Zaboravio sam jednostavno. O svemu se brinu i osećam se komforno - zaključuje Mari.

Endi u prvom kolu u “Sinsinatiju“ igra sa Frensisom Tijafoom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading