GOFAN, MEDVEDEV, TIM... Poznat Noletov put, Đokovića čeka PAKAO Sinsinatija!

Autor:

Sport

21.08.2020

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od srpskih igrača igraju i Dušan Lajović i Filip Krajinović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser planete Novak Đoković

Masters Sinsinati počinje u subotu, a prvi reket sveta Novak Đoković imaće jako težak posao jer mu na putu do pehara stoje igrači poput Davida Gofana, Danila Medvedeva i Dominika Tima.

Nole je u prvom kolu slobodan, dok se u drugom može sastati sa domaćim igračem Tomasom Polom ili još uvek nepoznatim kvalifikantom.

U trećem kolu neće imati preterano težak zadatak, ali hoće izazov ukoliko do tog dela dođe 19. nosilac, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim.

On će u prvoj rundi igrati protiv Nikoloza Basilašvilija, a pobednik tog duela protiv boljeg iz okršaja Paolo Lorenci – Tenis Sandgren.

U Đokovićevom delu žreba, odnosno na putu do polufinala, Novak može da ima nekoliko nezgodnih duela.

U tom delu žreba su Marin Čilić i Denis Šapovalov, koji se sastaju u prvom kolu, kao i Aleks De Minor, Borna Ćorić, David Gofan...

Podsetimo, pored Đokovića, na turniru od Srba učestvuju i Filip Krajinović i Dušan Lajović, dok je Laslo Đere ispao u kvalifikacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading