GAZIĆE PREKO MRTVIH AKO TREBA: Federer poručio Novaku da ga se pazi! Ima samo jednu OPSESIJU i uradiće SVE za to

Autor:

Sport

29.07.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac odlučan u svojoj nameri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Jedan od najvećih tenisera ikada i veliki rival Novaka Đokovića, Rodžer Federer, izjavio je da mu je opsesija medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju i da će sve ostalo zanemariti, samo kako bi bio spreman za taj turnir.

Švajcarski as će uskoro napuniti 39 godina, ali i dalje ne razmišlja o penziji.

- Ne znam što će se dogoditi u sledeće dve godine. Zato planiram godinu za godinom. Činim to zajedno s suprugom Mirkom, uzimam u obzir porodicu, karijeru i moje zdravlje. U ovom trenutku još uživam igrajući i verujem da ću moći da uvidim kad će mašina prestati da se okreće, kad će početi da mi ponestaje dah - rekao je Rodžer za SRFSport.

 

Potom se osvrnuo na ono što želi više od bilo čega.

- Olimpijska medalja je cilj. Da nije tako, ne bih ni učestvovao. Sve je moguće. Mogu je osvojiti u pojedinačnoj konkurenciji, u muškim ili mešovitim parovima. Mislim da imam šansu da pobedim i u singlu. Pripreme za takav događaj kreću najmanje tri meseca ranije, ali još ne mislim na to. Ono što znam je da je za mene teško da se borim za 'broj 1' kroz celu sezonu, ali na jednom turniru je sve moguće - poručio je Švajcarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading