NE ODUSTAJE OD US OPENA: Igraću sve turnire koje mi situacija dozvoli

Autor:

Sport

25.07.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pandemije koronavirusa US Open će ostati bez mnogih zvezda koje su već najavile da ne planiraju da igraju Gren slem turnir.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Garbinje Muguruza

Simona Halep i Elina Svitolina već su u ženskoj konkurenciji odustale od US Opena, ali Garbinje Muguruza planira da igra.

 - Odigraću sve turnire koje situacija dopusti. Rođena sam takmičarka i kao takva se radujem povratku na teren - kazala je Muguruza, bivša prva teniserka sveta, pa je dodala:

 - Imam u planu da igram sve severnoameričke turnire u pripremi za US Open i zemljanu sezonu koja se završava na Rolan Garosu.

Uprkos nameri Muguruze da putuje u Sjedinjene Države i igra, situacija na američkom tlu još uvek je neizvesna. Pandemija Covid-19 značila je da je ATP 500 u Vašingtonu, koji će biti prvi turnir održan u službenom nastavku sezone, otkazan, a preostali zakazani događaji još uvek nemaju određenu budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading