TENISKI AS STAO U NOLETOVU ODBRANU: Svetski mediji ga RAZAPINJU, a on nas ništa nije TERAO

Autor:

Sport

22.07.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se obrušili na Novaka zbog organizacije Adria tura.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Zimonjić, Aleksander Zverev, Dominik Tim i Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već nedeljama se nalazi na udaru svetske javnosti zbog organizacije Adria tura, ali je ovog puta u njegovu odbranu stao Austrijanac Dominik Tim.

Tim je osvojio turnir u Beogradu gde je sve prošlo kako treba, a potom je sama završnica turnira u Zadru odložena, pošto je Grigor Dimitrov bio pozitivan na koronavirus.

Odmah posle toga, svetska javnost se obrušila na Đokovića, organizatora Adria tura. Međutim, u njegovu odbranu je sada stao treći reket sveta.

- To nije bilo fer prema njemu jer on nije prekršio nikakav zakon, niti nas je terao da bilo šta radimo. Nikoga nije naterao da dođe tamo. Nije naterao nijednog igrača da se druži sa navijačima. To je sve bila naša odluka. Ceo turnir je, takođe, imao dobar karakter - rekao je Tim za "CNN".

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim i Novak Đoković u Beogradu

On je dodao i da su se svi malo zaneli, jer su bili srećni što su na turniru posle toliko vremena.

- Očigledno je da su svi pogrešili, ali je to sada već prošlost, svi koji su bili pozitivni su sada zdravi, što je dobar znak. Videli smo srećne navijače, radosnu decu i zaboravili smo da održavamo razdaljinu, da se ne slikamo, ne grlimo. I to je bila greška. Svi žalimo, ali u isto vreme sada je sve u redu - zaključio je Austrijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading