DVOLIČNOST ZA MEDALJU: Žestoko isprozivala Noleta, a sada PEDALIRANA sa turnira zbog korone!

Autor:

Sport

21.07.2020

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal u Americi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Danijela Kolins, američka teniserka, izbačena je sa turnira "WorldTeamTennis" zbog kršenja protokola o zaštiti od koronavirusa.

Ona se našla u centru pažnje kada je uputila kritike na račun prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

- Novače ovo je veoma kontradiktorno u odnosu na vaš prethodni komentar, onaj kako bi teniseri koji su u top 100 trebalo da doniraju novac onim slabije plasiranim. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sada imamo sjajnu šansu na US openu, čiji čelni ljudi žele da se turnir održi sa nekim striktnim bezbednosnim predostrožnostima kako bismo se svi osećali bezbedno - napisala je Kolins na Instagramu i dodala:

 

 

- Ovo je ogromna šansa za igrače da krenu da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško jer neće biti u mogućnosti da dovedu kompletnu pratnju. Ako je tako bezbedno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi trebalo da ih podržimo. Lako je nekome ko je zaradio skoro 150 miliona dolara od turnira u karijeri da kaže drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda odbije da igra US open.

 

 

Kolins je podržala stroge mere US opena, međutim pitanje je koliko će moći da ih ispoštuje kada to nije bila u stanju da uradi u Zapadnoj Virdžiniji.

"Diskvalifikovali smo Kolins nakon što je prekršila Kovid protokole i napustila kompleks. Protokoli su napravljeni kako bi se zdravlje i bezbednost tenisera stavilo na prvo mesto", rekao je prvi čovek turnira Karlos Silva.

Organizatori nisu saopštili detalje prekršaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading