VRHUNSKI BEZOBRAZLUK: Švajcarkinja ŽESTOKO udarila na Noleta, nije iznenađenje...

Autor:

Sport

17.07.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša deveta teniserka sveta Timea Baščinski uputila kritike na račun svetskog broja jedan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Švajcarska teniserka Timea Baščinski uputila je zamerke na račun Novaka Đokovića zbog "neodgovornog" ponašanja tokom pandemije koronavirusa.

- Mislim da smo mi odgovornije. Momci više izlaze i verovatnije je da ćete njih videti u noćnim klubovima. Takođe mi nije jasno ni zašto je Švajcarska dozvolila otvaranje noćnih klubova - rekla je Baščinski i iskritikovala Đokovića:

- Potrebno je istaći i da prvi teniser planete Novak Đoković nije postavio dobar primer. Moje mišljenje je da to mesto na vrhu ima dodatne odgovornosti. Novak Đoković je u jednom trenutku rekao da nije siguran da li će se Tur nastaviti, a onda je organizovao egzibiciju sa punim stadionom i dodatnim aktivnostima.

Tridesetjednogodišnjakinja iz Lozane objašnjava zašto je Novak kritikovan.

- To je bilo dosta kontradiktorno. Moj utisak je da su 'prozivke' koje je doživeo bile zbog toga što su ljudi uvideli tu kontradiktornost. Jedno je sigurno, tenis nije mogao da dobije lošiji marketing od toga i ja sam srećna što se ženski deo Tura poneo mnogo odgovornije - poručila je Baščinski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading