Federerov bivši trener o Novaku: Od dobrog i strastvenog čina do katastrofe!

Autor:

Sport

28.06.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Anakon, bivši trener Rodžera Federera i Endija Marija, izneo je svoje mišljenje o slučaju "Adria tur". Najbolji teniser sveta Novak Đoković pozitivan je na koronavirus, a ta vest je i dalje glavna tema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Pol Anakon, baš kao i mnoge njegove kolege, ali i novinari, smatra da je Novak Đoković imao najbolju nameru kada je organizovao regionalni turnir, ali da je na kraju sve pošlo po zlu.

- Mislim da postoji mnogo momaka iz njegove ekipe koji se češu po glavi. Njegova strast da učini nešto dobro zamaglila je sve informacije, svu nauku. To je bio dobar razlog, međutim, epilog je bio prilično katastrofalan - rekao je Pol Anakon za "Sports ilustrejted".

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE.

On ističe da bi "Adria tur" mogao da utiče na ostale turnire, čak i na US Open.

- U Savetu ima 10 ljudi, oni bi trebali da znaju šta žele. Imate 500 igrača širom sveta koji su na ivici, koji se nadaju da će moći da igraju za osam nedelja na US Openu. Svaka akcija ima posledicu - zaključio je bivši trener Rodžera Federera i Endija Marija.

Održavanje US Opena planirano je od 31. avgusta do 13. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading