"Sve se svalilo na naša leđa, neko mora biti glavni krivac!"

Autor:

Sport

24.06.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević, kaže da su organizatori Adria toura ispali glavni krivci za sve iako zaraženih od koronavirusa ima najmanje u Zadru, i kako političari sakpljaju poene preko tuđih leđa.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Ivanišević i Novak Đoković

- Čuo sam se sa Novakom, i nije mu lako. S obzirom na sve okolnosti drži se dobro, izdržaće on sve, jak je on - reko je RTL Goran Ivanišević.

Hrvat nije zaražen, ali Novak Đoković jeste, ali to je saznao tek u Beogradu jer se u Zadru nije hteo testirati.

- Nije se testirao u Hrvatskoj jer su nam epidemiolozi i Stožer rekli da se svaki igrač može testirati u svojoj matičnoj zemlji i tako je on odlučio otići u Beograd testirati se.

- Neki su igrači i ovde tu istu veče privatno išli na testiranje. Svako je imao pravo otići i testirati se u zemlju iz koje dolazi - naglašava Goran.

On ističe da je cela stvar bila humanitarna i sa dobrom idejom i da je uvek potrebno da neko bude glavni krivac kad se nešto desi.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS

- Osećamo se odgovornima. Ovo je bila velika, super stvar, humanitarna. Meni je žao svih zaraženih i želim im što brži oporavak, ali ovo je jedna od stvari na koju se nije moglo uticati. Jedino mi sada smeta što smo mi glavni i dežurni krivci i ljudi skupljaju političke poene na nama.

- U Zadru je najmanje zaraženih, evo pratim u zadnja dva dana ima zaraženih po celoj Hrvatskoj, ali sve se svalilo na naša leđa. Neko mora biti glavni krivac, a za sada smo to mi i to nije u redu - priznao je pa rekao da njemu sledi još jedno testiranje u subotu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading