Provokacije iz Nadalovog tabora: Novak nije savršen, uvek može da napreduje, njemu je pauza pala najteže!

Autor:

Sport

01.05.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, kaže da je njegov pulen perfekcionista, koji i dalje želi da uči.

RepublikaFoto: Ap photo
Rafael Nadal i Novak Đoković

Njih dvojica sarađuju već četiri godine, a on ističe da je pravo zadovoljstvo raditi sa "Bikom sa Maljorke".

- Što ste više s njim, više ga cenite. Svaki njegov meč gledam mirno, jer znam da će uraditi sve što može da pobedi. On je perfekcionista, radiće sve dok ne bude najbolji što može. Zadovoljstvo je biti u njegovom timu - rekao je Karlos Moja.

On kaže da u tenisu nema savršenih.

- Jedan od razloga zašto je Rafa veliki šampion je to što je voljan da i dalje sluša, da uči. Svestan sam da radim sa jednim od najboljih tenisera svih vremena. Međutim, svako može da napreduje, čak i Federer i Đoković. Savršenstvo u tenisu ne postoji - dodao je trener drugog reketa sveta.

Tenisa zbog pandemije koronavirusa nema već neko vreme i još uvek nije poznato kada će se igrači vratiti na teren. Moja kaže da pauza najviše šteti Novaku Đokoviću.

- Ne znam ko je najviše pogođen ovom situacijom. Đokoviću je možda najteže, jer je bio u naletu. Ali zbog činjenice da su otkazani turniri na šljaci, ni Rafi to nije pogodovalo. Možda je sve ovo imalo najmanje uticaja na Federera, koji je u pravo vreme otišao na operaciju. Ali sve su to spekulacije - zaključio je Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading