Novak dobio podršku Partizanovih doktora: Reč struke o vakcini za koronavirus!

Autor:

Sport

25.04.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta je privukao veliku pažnju i domaće i svetske javnosti stavovima o vakcini za koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Sada su o ovom slučaju govorili i članovi medicinskog osoblja KK Partizan, koji su stali u zaštitu srpskog asa i razjasnili situaciju.

- Ako ta vakcina bude adekvatna i dobra, mislim da će svi sportisti morati da se vakcinišu kako bi se bavili sportom. Novak nije rekao da se neće vakcinisati, on je rekao da ne bi voleo da bude primoran. Siguran sam da ako mu se adekvatno objasni koji su benefiti, šta može da dobije i šta može da izgubi, da će pristati da se vakciniše kao i svi ostali sportisti - rekao je fizioterapeut crno-belih Milan Ilić.

Doktor Moma Jakovljević je istakao da su svi razgovori na tu temu na nivou "šta bi bilo, kad bi bilo".

RepublikaFoto: Starsport
Moma Jakovljević

- Novak verovatno zna da su sezonske vakcine samo preporučljive, ne obavezne, i njegovo je pravo da misli to što misli. To je njegov lični stav. Mnogo ima priča o teorijama zavere i onda je narod zbunjen. Neki kažu biće drugi talas, neke kaže neće. Mora jedan stav da se napravi. Nauka o ovom virusu još ne zna ništa i zato je izolacija najbolja zaštitna mera - kazao je doktor crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sveznalica

05.05.2020 09:34

da li sau vakcine dobre,dragi doktore kako cete to znati sta je u vakcini? i ne radi se o vakcini vec o novom svetskom poretku. prvo terorizam da bi uveli kontrolu nad ljudima pa uz pomoc mobilnih,bankovnih kartica,itd....svaki korak vam je zabelezen.pa izbeglice,pa virus....pa Soros,pa Rotsild,pa Gejts,rekli su da im je najvecei cilj da svaki covek dobije cip i tako bude pod stalnom kontrolom.koga u tom svetu interesuje Noletova karijera?FUJ!!!pogledajte koja organizacija je finansirana od koga i sve je jasno.nazalost istina a ne teorija.