Odluka koja će uništiti Novaka: Veliki udarac za Đokovića!

Autor:

Sport

25.04.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odlaganja Vimbldona, pomeranja Rolad Garosa za septembar, a verovatno će biti i promena u vezi Ju Es opena, stižu nove loše vesti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Krejg Tili, generalni direktor Tenis Australia i direktor turnira, otkrio je različite mogućnosti koje prvi gren glem razmatra, uključujući i onu najgoru.

- Biti prvi koji će nastaviti takmičenje jedan je od scenarija sa kojim se bavimo.  Drugi scenario je povratak turnira bez publike, ili igrati u neko drugo doba godine potencijalno, a poslednji scenario bi bio najgori: Da nema Australian Opena do 2022. godine. Moramo se pripremiti na sve - priznao je Tili u novinama.

- Moramo da izgradimo finansijski model za sve moguće scenarije. Dobra vest je da smo ove godine održali turnir, tako da imamo nešto novca, ali to se brzo troši ako nemamo nikakvih prihoda - objasnio je Tili i dodao da organizacija Tenis Australia ima pandemijsko osiguranje (u slučaju Vimbldona, iako se to završava sledećeg jula.

Australijan open je inače omiljeni grend slem Novaka Đokovića, a naš će sigurno biti utučen ukoliko naredne godine ne bude mogao da brani trofej. Novak je u osam navrata trijumfovao u Melburnu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading