Jelena priznala: Novak se razvodi od mene šest puta dnevno!

Autor:

Sport

16.04.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković razgovarala je sa pratiocima na Instagramu o roditeljstvu i problemima sa kojima se majke svakodnevno suočavaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković

Jedna od najaktuelnijih tema jeste uspavljivanje dece, pa je Jelena podelila i svoje iskustvo.

- Nisam nikad uspavljivala decu na ruke jer sam imala babice koje su mi rekle da to ne radim. Ima roditelja koji to rade i to je sasvim okej, ja sam radila nešto sto je prirodno za moje rezonovanje, da ga recimo pustim da samostalno spava, a ne da ga ja nunam. Međutim to ne znači da vam dete neće nikad tražiti da ga nunate, jer evo recimo meni Tara sada sa dve ipo godine to traži, ali ja ne posustajem. Teško je jako, jer je mnogo slatka i krene tako da se umiljava, ali šta da kažem, mame izdržite ako imate isti slučaj , jer je to za dobrobit svih - poručila je Jelena i onda dodala da se ona ne nosi dobro sa nedostatkom sna i to kroz zanimljivu šalu koja se ticala Novaka:

- Ne nosim se uopšte dobro sa nespavanjem, ujedam, muž se razvodi šest puta dnevno od mene - našalila se supruga prvog reketa sveta i dodala:

- Jednostavno ne spavam dobro ako mi deca nisu dobro, zato sve činim sada da budu svi dobro i odmorni - zaključila je Jelena Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading