TROICKI IZBACIO SEDMOG TENISERA SVETA!

Autor:

Sport

11.10.2017

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Troicki je ćudljive naravi na terenu - kad mu ne ide, onda tone sve dublje i dublje, ali kad mu krene, u stanju je da savlada i igrače iz top 10 ATP liste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Troicki oduševio igrom protiv Tima

Upravo to se i desilo na turniru u Šangaju, gde je srpski teniser savladao Austrijanca Dominika Tima sa 2:1 u setovima (6:3, 3:6, 7:6(5)).

Protiv Troickog nikako nije mogao, pošto je drugi reket Srbije na početku meča pokazao da neće tek tako odustati od pobede. I zaista, odlično je ušao duel sa perspektivnim Timom i prvi set rešio prilično lako sa 6:3.

Drugi set bila je druga priča. Viktor nije nastavio sa sjajnom partijom iz prvog dela, pa je Tim uzvratio Viktoru i poravnao na 1:1 u setovima.

Odlučujući treći set bio je prava mala drama odigrana za publiku u Šangaju. Igralo se gem za gem, nijedan od rivala nije prepuštao svoj servis iako je Troicki u dva navrata bio blizu brejka.

Ipak, Srbin je dobru partiju krunisao u taj-brejku, kada je stigao do vođstva od 5:2, da bi nakon kratkog trzaja Tima, stigao do 7:5 i velike pobede koja ga u trećem kola Šangaja vodi na duel sa Amerikancem Džonom Iznerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading