Teniserka sprema za šalu: Duže će me zvati šampionkom Vimbldona

Autor:

Sport

05.04.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Nadam se da će biti moguće da svi budemo potpuno spremni za US open, ali ni to nije sigurno, jer je sada Njujork u veoma teškoj situaciji - rekla je Rumunka

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simona Halep

Rumunska teniserka Simona Halep je osvojila Vimbldon prošle godine, ove neće imati priliku da brani titulu nakon što je turnir otkazan, ali je u svemu dobila i motiv da se našali.

 - Otkazivanje Vimbldona gledam s pozitivne strane. Sada ću dve godine biti šampionka. Dakle, moram da nosim tu titulu godinu duže, a to je tako dobra stvar. Uzbuđena sam što ću prvi meč igrati na Centralnom terenu kao branilac titule. Jedva čekam da osetim to iskustvo - rekla je Halep.

WTA i ATP tur su obustavljeni makar do sredine jula, ali je rumunska igračica spremna i na dužu obustavu sezone.

 - Najgori scenario u mojoj glavi je da ova teniska godina bude u potpunosti otkazana, ali sada je najvažnije da prebrodimo svi zajedno tako što ćemo slušati savete i ostati kod kuće. Sve drugo ćemo nadoknaditi - istakla je Halep.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading