Patrijarh Pavle na samrti pozvao Đokovića: Otvorio je oči koju su bile nebesko plave, pogledao je Novaka...

Autor:

Sport

31.01.2020

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković, u intervjuu za Sport Klub je otkrila detalj iz života najboljeg srpskog tenisera koji mu je promenio život.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Dijana je otkrila da je njen sin bio u poseti Patrijarhu Pavlu kada je on bio na VMA.

- Novak je uvek uz sebe ima krst koji mu je poklon sa Hilandara koji nosi kao svoju amajliju, on je verujući. Sećam se takođe, mi smo došli u posetu Patrijarhu Pavlu dok je ležao u bolnici, došli smo porodično, on je bio u polusnu. Đakon, koji je bio tu uz Patrijarha rekao nam je da izađemo i taman kada smo krenuli, Patrijarh Pavle je otvorio oči koju su bile nebesko plave, pogledao je Novaka i dao mu je blagoslov koji nam mnogo znači. To je bio dar od Boga koji Novak nikada neće zaboraviti - rekla je Dijana.

Interesantno, Novak je baš na dan smrti patrijarha Pavla osvojio Masters u Parizu.

Novak se konstantno na terenu bori sa pritiskom, a njegova majka ističe da se s njim izborio radom na sebi i meditacijama.

- Upravo to mu je pomoglo i da pobedi u onom velikom finalu sa Federerom i to mi je bio jedan od najtežih mečeva što sam gledala. Ove godine je bilo za vrištanje. U određenim momentima sam se pogubila, nije mi bilo dobro. Uzela sam krst i rekla "možeš ti to" i molila sam se Bogu i molitva se uslišila, baš kao na AO pre nekoliko godina i ono finale kada je isto spasao dve meč lopte, to je za film - rekla je Dijana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading