ZBOG NJE SU TRIBINE UVEK PUNE: Atraktivna fudbalerka zarađuje MILIONE na sajtu za odrasle, ali je ponosna DEVICA (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

10.01.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medlin je velika zvezda u Engleskoj.

ZBOG NJE SU TRIBINE UVEK PUNE: Atraktivna fudbalerka zarađuje MILIONE na sajtu za odrasle, ali je ponosna DEVICA (FOTO)

Foto: Instagram/madelene_wright

Medlin Rajt

Engleska fudbalerka Medlin Rajt sa ne preterano velikim uspehom nastupa tamošnji Lejton Orijent, klub koji nije u vrhu po kvalitetu, ali zato jeste po broju navijača na tribinama.

Razlog zbog kog Lejton Orijent ima tako vernu publiku je upravo Medlin, koju navijači nazivaju "najslađi anđeo" i "lepa princeza". Inače, ovoj 25-godišnjoj fudbalerki je zapravo glavni izvor prihoda zarada od Onli fansa.

Njeno bogatstvo se trenutno procenjuje na par miliona evra, a to je sve čista zarada od popularnog sajta za odrasle, pošto kao fudbalerka i nije baš uspešna.

Osim na Onli fansu, Medlin je takođe i velika Instagram zvezda, gde je prati više od 330.000 ljudi, što nikoga ni ne čudi s obzirom na to kakav je sadržaj njenog profila.

Rajt gotovo svakodnevno svoje pratioce oduševljava novim provokativnim fotkama, na kojima broj lajkova raste iz minuta u minut.

Medlin Rajt je rođena u Londonu 18. septembra 1998. godine, što znači da je ona devica u horoskopu, čime se neretko diči.

Ova zanosna plavuša je visoka 170 centimetara i ima 60 kilograma.

Koliko se zna, Medlin u ovom trenutku nema dečka, pa nema sumnje da joj se mnogi muškarci udvaraju putem poruka na Instagramu i ostalim platformama.

Interesantno je da je Medlin jedna od petoro dece svojih roditelja, a braća i sestre joj se zovu Patrik, Meredit, Hejden i Hadson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading