LUDI BOBIJEV PLES: Marjanović uzeo telefon sa brojčanikom i zaigrao u svom stilu (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni centar uživa u životu.

LUDI BOBIJEV PLES: Marjanović uzeo telefon sa brojčanikom i zaigrao u svom stilu (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/republika.rs_sport

Bobi đuska sa telefonom

Srpski košarkaš Boban Marjanović ovog leta nije se našao na spisku reprezentacije Srbije, pa ga nećemo gledati na Svetskom prvenstvu, koje se od 25. avgusta do 10. septembra održava na Filipinima, u Japanu i Indoneziji.

Ipak, čini se da to nije previše pogodilo popularnog Bobija, koji se i bez drugova iz nacionalnog tima sjajno provodi u periodu između dve sezone.

Sada se na društvenim mrežama pojavio jedan zanimljiv video snimak, na kom se vidi kako doskorašnji centar Hjuston Roketsa đuska uz numeru Bijelog Dugmeta "Napile se ulice".

Bobi je čak imao i rekvizit u vidu telefona sa brojčanikom, koji mu je odlično poslužio kada je na red došao sledeći stih:

- Zazvoniće telefon, reći ću, halo, ko je?

Što se Bobijeve karijere tiče, za sada nije poznato čiji će dres nositi u predstojećoj sezoni, pošto mu je ugovor sa Roketsima istekao, a za sada nije našao nove poslodavce.

Pre Hjustona, Marjanović je u najjačoj ligi na svetu igrao za Dalas Maverikse, Filadelfija Seventisikserse, Los Anđeles Kliperse, Detroit Pistonse i San Antonio Sparse, koji su ga 2015. doveli u NBA direktno iz Crvene zvezde Meridianbet, u čijem dresu je dominirao u Evroligi.

Pre kluba sa Malog Kalemegdana, Boban je u Evropi igrao za Megu, Radnički Kragujevac, Nižnji, Žalgiris, CSKA i Hemofarm, u kom je započeo karijeru.

Sa reprezentacijom Srbije je 2017. godine na Eurobasketu osvojio srebrnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading