MEKSIKANKA SRUŠILA INTERNET - Dženet stala rame uz rame Ivani Knol, Vandi Nari, Larisi Rikelme...

Autor:

Sport

08.08.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meksikanka Dženet Garsija ozbiljno preti da poljulja slavu Hrvatice Ivane Knol, Paragvajke Larise Rikelme, ili Vanda Nare i Dilete Leote.

MEKSIKANKA SRUŠILA INTERNET - Dženet stala rame uz rame Ivani Knol, Vandi Nari, Larisi Rikelme...

Foto: printscreen/instagram.com/iamyanetgarcia

Dženet Garsija

Ne postoji fudbalski navijač koji je gledao Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. a da mu za oko i srce nije zapala bombastična paragvajska navijačica Larisa Rikelme. Prethodni Mundijal u Kataru obeležila je Hrvatica Ivana Knol, dok godinama fudbal ulepšava Vanda Nara, supruga Maura Ikardija.

Ove lepotice dobile su ozbiljnu konkurenciju u liku i stasu Dženet Garsije, zanosne Meksikanke i u pravom smisli te reči vatrene navijačice "sombrerosa". Kao Italijanki Dileti Leoti, tako je i Garsiji primarno zanimanje novinarstvo, a dolazi iz sveta modelinga. Ova prelepa prezenterka vremenske prognoze na meksičkoj televiziji već godinama krči sebi put  fotografijama na društvenim mrežama na kojima je obnažena ili oskudno obučena, a čak je otvorila i profil na popularnim sajtovima za odrasle na kojima naplaćuje gledanje.

Međutim, najnovija serija fotografija na Instagramu je srušila internet. Ona je sa samo nekoliko sati dobila stotine hiljada lajkova, što nije nimalo čudno ako se zna da ima 15 miliona pratilaca, a puno je i onih koji samo povremeno uđu sa strane da napare oči. Uostalom, uverite se i sami kako Dženet izgleda u najnovijem izdanju:

 

 

Nema sumnje da će Garsija ovakvim izdanjima steći veliku popularnost ne samo na televiziji ili Instagramu, već i u navijačkim okvirima. Samo je potrebno da Meksiko zaigra na velikoj sceni, nadamo se svi na sledećem Svetskom prvenstvu, pa da Dženet žari i pali.

Uostalom, pogledajte kako su njene prehoddnice ostajale srca ljubitelja fudbala na prethodnim Mundijalima, ili generalno pored terena najvažnije sporedne stvari na svetu:

Ivana Knol na tribinama:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Još malo Ivane:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Dileta Leota:

 

 

Larisa Rikelme:

 

 

Vanda Nara:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading