JAČI I OD NEVREMENA: Pogledajte kako Novak Đoković DOMINIRA po KIŠI! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.08.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena pokazuje klasu.

JAČI I OD NEVREMENA: Pogledajte kako Novak Đoković DOMINIRA po KIŠI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nakon poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza, Novak Đoković vreme provodi u Crnoj Gori, gde se sprema za dalje izazove, ali i koristi priliku da napuni baterije i odmori se u krugu svoje porodice.

Vlado Georgiev je održao koncert, a Novak je uživao u hitovima poznatog pevača u društvu supruge Jelene.

Pojavljivanje legendarnog sportiste je izazvalo pravi haos u publici , koja je Novaka dočekala velikim aplauzom i skandiranjem, a sve se smirilo kada je poznati par zauzeo svoja mesta.

 

 

U jednom trenutku je počela i jaka kiša, ali to Đokovića nije obeshrabrilo, naprotiv, ustao je, đuskao, mahao jaknom i sve vreme bio u fenomenalnom rapoloženju.

Zaslužio je Novak da uživa i lepo ga je videti nasmejanog. Ostvario je sve što želi, igra iz zadovoljstva i neverovatne ljubavi prema sportu koji mu je dao sve.

Drugog tenisera sveta sada ga čeka selidba u Ameriku, gde će učestvovati na mastersu u Sinsinatiju, a zatim i na US openu.

Srpski as nije igrao u Americi još od finala US opena 2021. godine, kada je u velikom finalu poražen od Danila Medvedeva, a u Njujorku će imati šansu da osvoji svoju 24. gren slem titulu u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading