VRELA PRIČA SVETSKE ŠAMPIONKE: Osvajala medalje, pa postala INSTRUKTORKA ZA VOĐENJE LJUBAVI! Zarađuje OZBILJAN novac! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jevgenija Štefan ima nestvarnu biografiju.

VRELA PRIČA SVETSKE ŠAMPIONKE: Osvajala medalje, pa postala INSTRUKTORKA ZA VOĐENJE LJUBAVI! Zarađuje OZBILJAN novac! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/ЕВГЕНИЯ ШТЕФАН | СЕКСОЛОГ

Jevgenija Štefan

Sve češće možemo čuti kako uspešni sportisti menjaju zanimanje, te od osvajanja medalja stignu do nekih drugih, više nego zanimljivih, delatnosti.

Jedna od osoba koja je sport zamenila industrijom za odrasle je i Jevgenija Štefan.

Ova Ruskinja bila je uspešna u sinhronom plivanju gde je bila evropska i svetska juniorska šampionka, ali je doživela tešku povredu, pa je završila karijeru.

 

 

Otišla je u Sjedinjene Američke Države gde je radila kao fitnes trener i finansijski broker u jednoj poznatoj kući, a završila je i na naslovnoj strani jednog poznatog magazina.

 

 

 

 

 

 

Ipak, Jevgenija je rešila da još jednom promeni zanimanje, a ovo poslednje joj je donelo ogroman novac. Ruskinja je otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate i postala instruktorka za vođenje ljubavi, te je otvorila svoju školu za intimne odnose.

 

 

Proputovala je čitavu planetu i ponosno navodi da je bila u 72 zemlje sveta. Sebe naziva profesionalnim trenerom za intimne odnose ili seksologom.

 

 

 

 

 

 

Dok se još bavila sinhronim plivanjem Jevgenija Štefan gostovala je u spotu Dime Bilana, poznatog pevača iz Rusije, a imala je i nastupe na televizijama i u jednom rijaliti programu.

Polaznice časova kažu da su njena predavanja energična i praktična, a ovo zadovoljstvo košta 290 evra po jednom času. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading