DALA NOVAC ZA SPAS! Italijanski velikan IZBEGAO GAŠENJE zahvaljujući zvezdi FILMOVA ZA ODRASLE!

Autor:

Sport

19.05.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želela sam da pomognem", istakla je Amanda Foks.

DALA NOVAC ZA SPAS! Italijanski velikan IZBEGAO GAŠENJE zahvaljujući zvezdi FILMOVA ZA ODRASLE!

Foto: Printscreen/Instagram/Amandha Fox

Amanda Foks

Vićenca je jedan od najstarijih italijanskih klubova, samo devet godina mlađi od najstarije Đenove i definitivno važi za velikana jer je tokom svoje istorije dugo bio u samom vrhu fudbala na Apeninima.

Osvojila je Vićenca jedan trofej - Kup Italije 1997. godine, a svojovremeno je bila i jedan od glavnih kandidata za titulu.

Sada klub doživljava teške trenutke, a posle velikih finansijskih problema proglašen je i bankrot. Fudbalerima ovog italijanskog niželigaša plate su kasnile više od četiri meseca. Tada su odlučili da štrajkuju, pa čak i da bojkotuju Kup meč, a igrači su imali problema i sa stanodavcima koji nisu želeli da čekaju na plaćanje kirija.

Klub je pomenuti bankrot proglasio 2018. godine, a sada su daleko svetliji dani pred Vićencom i to zahvaljujući zvezdi filmova za odrasle - Amandi Foks. Ona je odlučila da pomogne klubu koji voli, te da uz pomoć novog vlasnika Stefana Rosa vrati Vićencu u život!

Moji fanovi su mi skrenuli pažnju na činjenicu da je Vićenca proglasila bankrot. Naravno, bilo je veoma tužno što se ovako nešto dogodilo u godini u kojoj smo proslavili 40 od drugog mesta u Seriji A. Često dolazim u Vićencu, volim to. veoma mnogo. Zato sam želela da pomognem - rekla je Amanda za The Sun.


Na kraju je pomogla klubu dajući 10 odsto prihoda od prodaje svojih kalendara. Svaki kalendar košta 7,6 evra i ne zna se tačno koliko je novca unela u klub, ali italijanski mediji pišu da je to bio presudan iznos za opstanak Vićence.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading