TAJNE VENGEROVE SVLAČIONICE: Legendarni napadač gledao filmove za odrasle na poluvremenu!

Autor:

Sport

09.07.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji špic Arsenala govorio o danima pod vođstvom legendarnog francuskog trenera.

TAJNE VENGEROVE SVLAČIONICE: Legendarni napadač gledao filmove za odrasle na poluvremenu!

Foto: Tanjug/AP

Arsen Venger

Emanuel Adebajor (39), bivši napadač Arsenala, Real Madrida i Mančester sitija govorio je o periodu u redovima "tobdžija" kada je na klupi sedeo legendarni Arsen Venger.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacija Togoa sa 32 gola prisetio se zanimljivih persona iz svlačionice kluba iz Severnog Londona, a dobio je pitanje o Andreju Aršavinu (41).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Emanuel Adebajor

Jedan od najboljih ruskh fudbalera svih vremena crveno-beli dres nosio je od zime 2009. do leta 2013. godine i u tom periodu postigao 31 gol na 144 utakmice.

Momak rođen u Sankt Peterburgu imao je nekoliko sjajnih trenutaka, a svi se sećaju kada je dao četiri gola Liverpulu na Enfildu, ali ga afrički špic pamti po nečemu drugom.

Republika

Foto: AP Photo/Thanassis Stavrakis

Andrej Aršavin

- Igramo utakmicu, poluvreme je i u svlačionici smo. Odjednom iz prostorije za fizioterapeute i masere čujemo karakteristične zvukove vođenja ljubavi. Ispalo je da je Andrej gledao filmove za odrasle na svom laptopu. Bilo je jako smešno, nisam upoznao igrača koji bi to radio na poluvremenu - rekao je Adebajor.

Emanuel inače i dalje igra fudbal, a trenutno brani boje Semasija u domovini, kluba koji je prošle sezone bio sedmi na tabeli u nacionalnom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading