KAO IZ HOROR FILMOVA! Žena u belom stoji nepomično ispred automobila i gleda vozača! Jeziva scena u Beogradu 2 sata posle ponoći! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.07.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena kakva se viđa u horor filmovima dogodila se sinoć posle ponoći u Beogradu.

KAO IZ HOROR FILMOVA! Žena u belom stoji nepomično ispred automobila i gleda vozača! Jeziva scena u Beogradu 2 sata posle ponoći! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Žena, obučena u belu spavaćicu, iskočila je vozaču automobila 2 sata iza ponoći i nepomično stajala tako neko vreme.

Otišla je tek kada joj se drugi vozač automobila obratio, piše na stranici serbialive_beograd_rezerva.

 

 

- Sinoć u ulici Despota Olivera oko 02:00, starija gospođa u spavacćici niotkuda mi se pojavila pred farovima. Stajala je nepomično sve dok nije naletelo drugo vozilo iza mene i vozač iz tog vozila nije izašao i obratio se gospođi.. Nakon što joj se obratio, ona se bez reči ubrzanim hodom udaljila i otišla u sporednu ulicu Šibenicku - objavljeno je iskustvo vozača.

Razlog ovakvog ponašanja ove žene nije poznat, a u komentarima se spekuliše o nekim mogućim. Da li je u pitanju sekta ili samo izazov za neku od društvenih mreža, ostaje da se sazna.

Legenda o devojci u belom koja opseda drumove poznata je u Srbiji. Pre 11 godina u Negotinu priču  su iskoristila braća iz Bora koja su prepadala vozače pojavljujući se obučeni u venčanicu sa bidermajerom u ruci. 

Inspiraciju za šalu pronašli su u legendi koja živi u Negotinskom kraju. Navodno je prijavljeno više slučajeva preplašenih vozača koji su nailazili na mladu devojku obučenu u belu venčanicu koja je, navodno, poginula pre 50 godina kada je krenula na medeni mesec. Drugi, pak, pričaju, da se mlada devojka obesila pred samo venčanje nakon što ju je ostavio verenik, pa od tada opseda drumove u istočnoj Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading