PRVI PUT NAKON POROĐAJA: Oglasila se Ana Ivanović i objavila PRESLADAK snimak! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnjoj srpskoj teniserki su, između ostalog, čestitali i Karolina Voznjacki, Boris Beker i WTA organizacija.

PRVI PUT NAKON POROĐAJA: Oglasila se Ana Ivanović i objavila PRESLADAK snimak! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Ana Ivanović, bivša srpska teniserka i jedna od najlepših sportistkinja svih vremena, porodila se nedavno i treći put, a na svet je donela još jednog dečaka.

Ivanovićeva, koja je u skladnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, bivšim fudbalerom Bajerna iz Minhena i Mančester junajteda, dobila je, posle Leona i Luke, još jednog dečaka, a ostaje da se vidi kako će se mališan zvati, kao i na koga će ličiti, pošto su Luka i Leon "kopije" čuvenog fudbalera.

Sada, tri dana nakon porođaja, oglasila se i srpska lepotica, koja je na društvenoj mreži Instagram podelila presladak snimak, na kom se vide ruke svih članova njene porodice, sve dok se na kraju ne stigne do one najmlađe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Zdravo, svete! Naša srca su puna ljubavi - napisala je Ana i dobila mnogo čestitki od svojih prijatelja, pratilaca. Između ostalog, rođenje deteta su joj na Instagramu čestitali Boris Beker, Karolina Voznjacki, kao i WTA organizacija.

 Ana i Bastijan su u braku od 2016. godine. Luku su dobili su 2018. godine, a Leona godinu dana kasnije.

Podsetimo, Ana Ivanović je u svojoj karijeri osvojila 15 titula, od čega je ona najvrednija stigla 2008. godine, kada je postala šampionka Rolan Garosa. Nakon toga je preuzela i prvo mesto na WTA listi, na kom je ukupno provela 12 nedelja. Iste godine je igrala i finale na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading