TELENOVELA U MINHENU: Zvezdu Bajerna supruga JAVNO POKLONILA ljubavnici! Ostavila ga preko INSTAGRAMA, pa poslala BRUTALNU poruku!

Autor:

Sport

24.04.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevarena žena imala je šta da kaže.

TELENOVELA U MINHENU: Zvezdu Bajerna supruga JAVNO POKLONILA ljubavnici! Ostavila ga preko INSTAGRAMA, pa poslala BRUTALNU poruku!

Foto: Tanjug/AP

Lukas Ernandez

Fudbalere Bajerna neće, pa neće, kako na terenu, tako i van njega.

Sve više skandala drma minhenskog velikana koji bi mogao da ostane i bez šampionske titule pošto je Borusija iz Dortmunda iskoristila crne dane Bajerna i zasela na čelo Bundeslige.

"Milioneri" iz Dortmunda sada imaju 60 bodova, Bajern bod manje i biće zanimljivo videti šta će se sve dešavati u nastavku sezone. Atmosfera u redovima minhenskog giganta je poljuljana, a sigurno je neće poboljšati ni situacija koja se desila Lukasu Ernandezu.

Naime, francuskog fudbalera koji je već neko vreme van terena zbog povrede, javno je ostavila supruga Amelija Ljorente Osa. Ona je brutalnom porukom na Instagramu rešila da prepusti svog supruga ljubavnici Kristini Bučino, a atraktivnu manekenku je čak označila u objavi.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/amelialorente

Poruka supruge Lukasu Ernandezu

 

Možeš da prestaneš da igraš na dve strane, Lukase. Kristina, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koju uopšte ne dolaziš da vidiš - napisala je na Instagramu supruga Lukasa Ernandeza.

Dakle, ovo će biti i definitivan kraj veoma burne veze. Lukas i Amelija su se pre pet godina našli u centru pažnje skandala kada je fudbaler Bajerna u alkoholisanom stanju pretukao svoju suprugu, ali ni ona njemu nije ostala dužna, pa su oboje dobili krivične prijave.

Kasnije su se pomirili, dobili dvoje dece, ali se čini da posle ovoga nema nazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading