KO OVO REŽIRA? Pike PREVARIO Šakiru sa Klarom, a ona njega VARALA sa Gvardiolom!

Autor:

Sport

07.04.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni četvorougao u "televisa presenta" izdanju.

KO OVO REŽIRA? Pike PREVARIO Šakiru sa Klarom, a ona njega VARALA sa Gvardiolom!

Foto: Tanjug/AP

Đerar Pike i Pep Gvardiola

Đerar Pike već mesecima je centralna tema mnogih svetskih medija.

Njegov brak sa legendarnom kolumbijskom pevačicom Šakirom je propao jer je nekadašnji fudbaler Barselone bio neveran, te je u međuvremenu pronašao novu ljubav - Klaru Čiju Marti.

Vrapci na grani znaju šta se sve posle dešavalo i na koji način su se Pike i Šakira "čašćavali" u medijima, a sada bi skandal mogao da poprimi svetske razmere, te bi Pedro Almodovar mogao da dobije novi materijal za film.

Naime, deluje da je ljubavni trougao postao četvorougao, te da je u sve uključen i Pep Gvardiola! Katalonski mediji tvrde da je nova Pikeova devojka, Klara, daleko od verne osobe, te da je uporedo sa Đerarom ljubila i Pepa.

 

Iako je bila ljubavnica Pikea, Klara je bila ljuta zbog drugih Đerarovih afera, pa se "osvetila" prevarom sa Gvardiolom. Navodno je išla u školu sa Pepovim ćerkama, što daje svemu posebnu notu.

Gvardiola je takođe u braku, pa bi još jedna oštećena strana u ovom slučaju bila njegova izabranica Kristina Sera sa kojom ima dve ćerke i sina.

Najpoznatije od dece je Marija Gvardiola, "ikona stila" kako je zovu mediji u Španiji. Ima 22 godine i bila je, prema tvrdnjama engleskih tabloida, ali i slikama koje su objavljivali u vezi sa Dele Alijem.

Zaista, materijal za film!

Podsetimo, Gvardiola je bivši Pikeov trener i Đerar je pod njegovim vođstvom odigrao 183 utakmice za Barselonu i postigao je 13 pogodaka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading