ŠAKIRA JE PROŠLOST: Đerar Pike u javnosti razmenjuje NEŽNOSTI sa novom devojkom!

Autor:

Sport

18.02.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Šakira mu nije bila dovoljna, pa je morao da nađe novu.

ŠAKIRA JE PROŠLOST: Đerar Pike u javnosti razmenjuje NEŽNOSTI sa novom devojkom!

Foto: Twitter/Printscreen/el sureste

Đerar Pike i Klara Čia

Već nekoliko nedelja je Đerar Pike jedna od glavnih tema u sportskim krugovima Evrope, a razlog je njegova veza sa mladom Klarom Čiom, sa kojom je prevario kolumbijsku pevačicu Šakiru.

Sada su nekadašnji španski reprezentativac i mlada Klara otišli korak dalje, pošto su na fudbalskoj utakmici odlučili da razmenjuju nežnosti, čime su dodatno natrljali na nos ovu situaciju Šakiri.

Pike i Klara Čia, koja je od prošlog meseca postala zvezda na Instagramu, izgledali su opčinjeno i činilo se da im nije bilo stalo da li su viđeni ili ne.

Ova situacija je stigla samo nekoliko dana nakon što se poznata pevačica snimila kako peva "Možda ubijem svog bivšeg, nije najbolja ideja", čime je jasno poručila šta misli o ovoj situaciji.

Prošle nedelje je otkriveno da je Šakira zapravo upoznala Klaru Čiu, i to kada je bila u poseti Pikeu u kompaniji "Kosmos", gde je Klara bila angažovana kao stažista.

Ostala je u šoku kada je kasnije otkrila aferu svog supruga sa 23-godišnjakom, koja je i dalje student.

Njen nadimak za nju je bio "mala mrtva muva", (mosquita muerta) španski izraz koji se koristio da opiše nekog nevinog, nekoga, iznad sumnje. Očigledno da je Šakira tada napravila kobnu grešku u prosuđivanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading