RAZVEDI ME, ZAVEDI ME: Pike sa advokaticom prevario Šakirinu nasledicu Klaru!

Autor:

Sport

26.01.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Barse u vezi je s advokaticom Julijom Gali, rođakom bivšeg saigrača, koja mu pomaže pri podeli imovine posle razlaza sa kolumbijskom pevačicom Šakirom.

RAZVEDI ME, ZAVEDI ME: Pike sa advokaticom prevario Šakirinu nasledicu Klaru!

Foto: Instagram.com

Pike ne miruje! Đerar Pike, nakon što je Šakiru prevario sa 22 godine mlađom devojkom Klarom Kijom Marti, ponovo se našao u centru skandala. Naime, i njegova nova izabranica je doživela istu sudbinu kao poznata kolumbijska pevačica, s kojom ima dva sina.
 

Pike nije dugo uspeo da se skrasi ni pored nove devojke, već je i nju prevario i to sa advokaticom koja će mu voditi parnicu prilikom podele imovine sa Šakirom, ali i dogovora oko sinova. Njegov novi plen je Julija Gali, inače rođaka bivšeg Đerarovog saigrača.

 

Očigledno da se sapunica bivšeg igrača Barse nastavlja. On je nedavno na sve načine pokušavao da vrati atraktivnu Kolumbijku, ali to mu nije pošlo za rukom. Đerar je išao kod nje kući da je moli da ga primi nazad, ali ga je odbila.
 

Podsetimo, kako slavni par nije uspeo da se pomiri, on je krenuo dalje, a drama je dobila i novi čin kada je Šakira objavila pesmu "Izvan tvoje lige", u kojoj na sve moguće načine proziva Pikea i njegovu novu devojku.


- "Neću ti se vratiti čak i ako plačeš ili me moliš", "Menjao si ferari za tvingo, menjao si roleks za kasio" - samo su neki od stihova u pomenutoj pesmi.

Na to Pike nije ostao bez odgovora, već je provozao tvingo, pa potpisao sponzorski ugovor s kasiom za svoju revijalnu fudbalsku ligu, uz navode da jeftiniji sat traje ceo život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading