POTRESNE REČI SE*S BOMBE: Izgubila je muža i majku nekoliko dana - POTRESNE reči slavne manekenke!

Autor:

Sport

23.01.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo gore.

POTRESNE REČI SE*S BOMBE: Izgubila je muža i majku nekoliko dana - POTRESNE reči slavne manekenke!

Foto: Instagram/joanasanz

Instagram/joanasanz

Dani Alveš prolazi kroz najteži period u životu. Legendarni brazilski fudbaler nalazi se u pritvoru u Barseloni zbog optužbi za silovanja i suočava se sa zatvorskom kaznom od 15 godina. Njegova supruga Hoana Sanz, inače manekenka, obratila se novinarima.

- Zamolila sam medije koji se nalaze ispred kuće da poštuju moju privatnost. Moja majka je preminula pre nedelju dana. Jedva sam počela da shvatam da više nije tu i onda su me počeli mučiti s muževom situacijom. Izgubila sam jedina dva oslonca u životu - napisala je Žoana na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

Porodica Danija Alveša žestoko odbacuje optužbe da je fudbaler silovao 23-godišnju devojku u toaletu poznatog kluba u Barseloni koji se zove "Sutton". Njegov brat je rekao da je spreman da da život kako bi izvukao Danija iz "pakla", pošto trenutno niko fudbalera ne sme da posećuje u zatvoru.

U odbranu poznatog fudbalera stala je i njegova bivša žena, Dinora Santana.

- Dani ne bi nikada, ali nikada, učinio tako nešto. Nikada. To kažem jer ga poznajem 22 godine. Bila sam udata za njega deset godina. U porodici su nervozni jer žele da ga vide, ali trenutno niko ne može do njega. Znam da je tužan, ali i da je dobro - rekla je Santana, majka Alvesove dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading