Srbija ih pregazila, a one utehu našle u VRELOM POLJUPCU: Brazilke u strasnom zagrljaju, ovo niste videli u prenosu! (FOTO)

Autor:

Sport

16.10.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znale su da proslave srebro.

Srbija ih pregazila, a one utehu našle u VRELOM POLJUPCU: Brazilke u strasnom zagrljaju, ovo niste videli u prenosu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pregazila je Brazil sa 3:0 u finalu Svetskog prvenstva.

Četa Danijelea Santarelija na ovaj način zaokružila je nestvaran turnir, te je do zlata stigla bez poraza i uz samo četiri izgubljena seta. U finalnom meču viđena je totalna dominacija Srbije, ali deluje da se Brazilke nisu puno potresle zbog srebra.

Tačnije, reprezentativka ove zemlje, Ana Karolina Da Silva koja je utehu našla u zagrljaju svoje devojke, bivše velike nade brazilske odbojke, Lijare Medeiros. Čim se meč završio ona je otrčala do tribina i strasno se poljubila sa nekadašnjom mladom reprezentativkom Brazila, te su na taj način proslavile srebro. 

Evo kako je to izgledalo:

 

 

Ana Karolina da Silva igra na poziciji blokera, a sa reprezentacijom Brazila, bila vicešampionka sveta, vicešampionka na Olimpijskim igrama i bronzana na Svetskom prvenstvu. Veoma često je dobijala nagrade za najboljeg srednjeg blokera na klupskim takmičenjima, a sreću u privatnom životu našla je u Lijari Medeiros.

Lijara je pet godina mlađa od 31-godišnje Ane Karoline, i do pre nekoliko godina bila je članica U23 nacionalnog tima Brazila. I pored odličnih igara u mlađim kategorijama, do sada nije uspela da se izbori za mesto u seniorskoj reprezentaciji.

Dok Brazilke slave međusobnim poljupcima, naše heroine dobiće zaslužen doček, a sve o njemu možete pročitati OVDE.

Ovako izgledaju Ana Karolina da Silva i Lijara Medeiros:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading