UBISTVA, TEŠKE SAOBRAĆAJKE, NASILJE U PORODICI... Astrološkinja otkriva razlog tragičnih događaja: Ovaj datum je prekretnica!

Autor:

Vesti

16.10.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od početka godine, a naročito u poslednjih nekoliko meseci, beležimo porast saobraćajnih nesreća sa smrtnim ishodom, porodičnog nasilja i broja samoubistava.

UBISTVA, TEŠKE SAOBRAĆAJKE, NASILJE U PORODICI... Astrološkinja otkriva razlog tragičnih događaja: Ovaj datum je prekretnica!

Foto: pixabay.com/Republika

Za sve postoji objašnjenje među zvezdama, istakla je naša sagovornica astrološkinja Gordana Dragišić.

- U poslednje vreme se puno priča o tome kako je puno sukoba, problema, nezadovoljstva, a ono što je nekako vrlo zanimljivo, a i tužno istovremeno, jeste da poslednjih mesec dana imamo mnogo smrtnih ishoda, porodičnog nasilja, pa čak i suicida - istakla je astrološkinja Gordana Dragišić.

Rekla je i da su agresivnost i spremnost da se započnu sukobi direktna posledica Marsa u Vagi, ali i da je na porast broja samoubistava uticao Mlad Mesec u Vagi pod čijim smo uticajem već neko vreme.

- Moram da napomenem, mlad Mesec u Vagi odigrao se 6. oktobra. Malo se vratite na taj 6. oktobar, videćete da je bilo veoma mnogo suicida. Naravno, Pluton u Jarcu će krenuti direktnim hodom što naglašava početak borbe sa sopstvenim destruktivnim ponašanjem. I druga stvar koja je jako važna numerološki jeste da je započeta godina sedmice - navodi astrološkinja i dodaje:

- Sedmica astrološki predstavlja Pluton i Uran, agresiju, pucanje i puno tajni, tako da možemo da govorimo o tome da su neke nesreće desile i da ljudima nije jasno zašto se desila neka nesreća, da li saobraćajka ili nasilje u porodici gde je sve bilo fenomenalno,a jednostavno se dogodilo nasilje.

Foto: Republika TV

Goca Dragišić

Ona ističe i da će godina koju smo započeli biti mistična i uticaće na razne sfere.

- Moram da kažem da godina sedmice u koju smo lagano zakoračili početkom oktobra nije baš tako sjajna. To je godina u kojoj će mnoge stvari biti nejasne, dešavaće se stvari, a nama neće biti jasno zašto se to događa, u vezi sa poslom, emotivni život, a nažalost i za smrti - kazala je i navela da je pred nama vrlo destruktivna i tajnovita godina.

Ona je istakla da su porodična nasilja i koja su krenula od 15. septembra nadalje upravo su posledica mladog Meseca u Vagi koji je krenuo početkom oktobra, ističe i dodaje da on donosi borbe za odnose, mogućnost informacije, pa i mogućnost diplomatije.

- Ipak se vi malo čuvajte ove godine, pa i 2023. koja daje neku vrstu neizvesnosti - apelovala je naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading