Nedavno ga je kamera uhvatila u čudnom odnosu sa muškarcem: Kontroverzni MMA borac OBJAVIO SNIMAK sa jahte i ŠOKIRAO PLANETU! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan snimak kruži društvenim mrežama.

Nedavno ga je kamera uhvatila u čudnom odnosu sa muškarcem: Kontroverzni MMA borac OBJAVIO SNIMAK sa jahte i ŠOKIRAO PLANETU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kontroverzni irski MMA borac ponovo je šokirao javnost.

Konor Mekgregor već mesecima u nazad najavaljuje povratak u oktagon, ali prema poslednjim snimcima očigledno mu se ne žuri. Irac se posvetio krstarenjem po Evropi svojom luksuznom jahtom, posećivanju žurki i ludovanju sa prijateljima, a ovoga puta je objavio i snimak kojim je izazvao skandal širokih razmera.

Naime, Mekgregor je objavio snimak sa svoje jahte gde se vidi kako ga devojka oralno zadovoljava. MMA borac je sakrio njeno lice pa se no može tvrditi da li je u pitanju njegova supruga Di Devlin, ili je reč o nekoj drugoj devojci.

 

 

Navedni snimak izazvao je burne reakcije. Poštovaoci lika i dela ovog borca i ovoga puta ga uzdižu u nebesa, dok sa druge strane i kruitičari su imali šta da kažu.

Treba napomenuti da je Konor Mekgregor spaad u red većih skandal majstora na društvenom mreži s obzirom da ga je nedavno na Ibici kamera uhvatila u više nego prijateljskom odnosu sa drugim muškarcem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading