VANDA NIJE BOMBA KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA! Paparaci je uhvatili u toplesu: SEVAJU GRUDI, ali i još po nešto! (FOTO)

Autor: Republika

Sport

19.07.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanda Nara uhvaćena je na Ibici, kako se kupa u toplesu, a paparaco fotke su pokazale i neke nedostatke supruge Maura Ikardija.

VANDA NIJE BOMBA KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA! Paparaci je uhvatili u toplesu: SEVAJU GRUDI, ali i još po nešto! (FOTO)

Foto: Profimedia

Toples vande Nare na Ibici

Vanda je verovatno najpoznatija žena fudbalera, što zbog toga što je ujedno i menadžerka svom mužu Mauru Ikardiju, što zbog brojnih skandala koje izaziva.

Ona redovno puni novinske stupce i naslovne strane portala, pre svega zbog svog izgleda i provokativnih fotografija koje objavljuje na Instagramu.

Međutim, Vanda u realnosti nije baš tako idealna kao na Instagramu. Da nam to pokažu, potrudili su se paparaci, koji su suprugu Maura Ikardija uhvatili kako se u toplesu kupa na Ibici.

Ono što se golim okom vidi je da Vanda ima koji kilogram viška, pa tako u oči upadaju stomačić, kao i "salčići".

Kada je videla da su je paparaci spazili, pokušavala je rukama da sakrije grudi, ali nije u potpunosti u tome uspela. Uz to, desila se jedna zanimljiva situacija, kada joj je prišao čovek, koji je, iako je ušao u vodu imao na sebi košulju, i kao da je želeo da fotografiše njene grudi. 

Da li je u tome uspeo znaju samo on i njegov telefon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading