STIGLE SU RODE: Nije više imao šta da obuče, Miloš Vasić burno proslavio rođenje prvog deteta! (FOTO)

Autor:

Sport

02.07.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna vest stiže iz porodičnog doma Sonje i Miloša Vasića.

STIGLE SU RODE: Nije više imao šta da obuče, Miloš Vasić burno proslavio rođenje prvog deteta! (FOTO)

Foto: Starsport

Nekadašnja srpska košarkaška reprezentativka Sonja Vasić (33) na svet je donela kćerkicu, a proslava je bila burna što se može videti po objavama Miloša Vasića na društvenim mrežama.

Veslački reprezentativac Srbje, Miloš Vasić (31) proslavu rođenja prvog deteta priredio je u porodičnom domu, a kako se može videti srećni otac pored neskrivenog zadovoljstva, sreću je podelio sa prijateljima koji su redom cepali sve što se našlo na našem Olimpijcu, pa se slobodno može postaviti pitanje da li je Milošu uopšte i ostalo nešto da obuče.

Foto: Instagram.com/Vaskelaa

Miloš Vasić

 

Među najveselijima bila je i Sonjina reprezentativna koleginica Nevena Jovanović koja je kompletna dešavanja iz doma Vasića prenosila na društvenoj mreži Instagram.

Treba napomenuti da su se Sonja i Miloš upoznali tokom Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, a nakon što je buknula ljubav, venčali su se u julu 2019. godine. Oboje su bili i članovi srpskog Olimpisjkog tima koji je učestvovao na poslednjoj održanoj smotri svetskog sporta u Tokiju.

Foto: Instagram.com/Vaskelaa

Proslava rođenja deteta

 

U aprilu ove godine par je javnosti saopštio da je Sonja u drugom stanju, a sada je na svet došla kćerkica kojoj su dali ime Teodora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading