Naslednica legende se opustila: Širerova ćera malo tera kera! (FOTO)

Autor: Milan ZDRAVKOVIĆ

Sport

10.06.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holi Širer (25) raspametila fanove na društvenim mrežama golišavim fotografijama u bikiniju.

Naslednica legende se opustila: Širerova ćera malo tera kera! (FOTO)

Foto: Instagram/hollieshearer

Holi Širer

Holi Širer (25), ćerka legende Njukasla i Premijer lige Alana Širera, zapalila je društvene mreže golišavim fotografijama u bikiniju s letnjeg odmora. Naslednica čuvene devetke pozirala je u zlatnom bikiniju tokom jutarnjeg kupanja na bazenu i time totalno bacila u trans 52.000 pratilaca na Instagramu.

Slikanje i pokazivanje atributa usledilo je nakon što je lepuškasta Holi objavila da je u vezi s engleskom ragbi zvezdom Džoom Maršantom, centrom Harlekensa, s kojim se prvi put slikala javno na odmoru u Dubaiju.

Holi je, inače, pevačica koja najveću inspiraciju vidi u kantri muzici. Ima čak 15.000 slušalaca mesečno na Spotifiju. A kada ne putuje širom sveta po luksuznim destinacijama, za koje se najčešće pobrine tata Alan, Holi marljivo radi na novim pesmama. Njen otac Alan, koji radi i kao TV komentator, podržava je u nastojanju da izgradi muzičku karijeru.

Inače, Holi Širer je srednje dete u porodici Širer, a ima i brata Vila i sestru Kloe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading