GOTOVO JE: Svi ćute, ali je potpuno jasno – Došao je kraj velikoj ljubavi!

Autor:

Sport

01.06.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, na jednu veliku romansu stavljena je tačka.

GOTOVO JE: Svi ćute, ali je potpuno jasno – Došao je kraj velikoj ljubavi!

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi španski „El Periodico“ ljubavi između slavnog španskog fudbalera Žerara Pikea i kolumbijske pevačice Šakire dosšao kraj. Mediji ne potvrđuju direktno ovu informaciju, ali navode da je do zahlađenja u njihovom odnosu svakako došlo.

Prema informacijama koje su medijima iznele komšije slavnog fudbalera, on je viđen kako odlazi u noćni život sa prijateljima i saigračem Rikardom Puigom, bez kolumbijske pevačice, a istovremeno mediji na Pirinejskom poluostrvu ističu da Šakira već više od dva meseca na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije na kojima su njih dvoje zajedno.

Svakako će narendi period pokazati da li u ovim pričama ima istine ili ne.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šakira

 

Inače, Žerar Pike već gotovo deceniju i po nosi dres Barselone, kluba iz njegovog rodnog grada, a treba napomenuti da je tridesetpetogodišnji igrač u periodu od 2004. do 2008. godine bio član Mančester junajteda, s tim da je jednu sezonu proveo kao pozajmljen igrač u ekipi Saragose.

Za nacionalnu selekciju Španije, Pike je do sada zabeležio 102 nastupa i bio strelac pet pogodaka.

Kada je reč o trofejima, Žerar Pike se može pohvaliti sa čak osam šampiosnkih tituka u španskom fudbalu, sedam puta je podizao pehar namenjem pobednuku Kupa Kralja, šest puta je osvajao Superkup, a kada je reč o međunarodnim trofejima, po tri puta je bio osvajač Lige šampiona, Superkupa Evrope i FIFA Svetskog klupskog prvenstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading