VREME JE ZA GENERALNI REMONT: Iz Barselone bodove nije odneo samo onaj ko nije hteo - Nakon drame, nekadašnji fudbaler Zvezde seli se u niži rang!

Autor:

Sport

22.05.2022

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena je još jedna sezona u Primeri...

VREME JE ZA GENERALNI REMONT: Iz Barselone bodove nije odneo samo onaj ko nije hteo - Nakon drame, nekadašnji fudbaler Zvezde seli se u niži rang!

Foto: Tanjug/AP

Igrači Barselone

Došalo je do kraja.

Još jedna sezona u španskoj La Ligi je okončana mečevima 38. kola. Posebnog uzbuđenja nije ni bilo, pošto su se neke najvažnije stvari znale i pre mečeva poslednjeg kola.

Derbi susret poslednje runde odigran je u katalonskoj prestonici gde su se na "Nou Kampu" sastel ekipe Barselone i Viljareala.

Veoma lošu sezonu fudbaleri Barselone "krunisali" su porazom na svom stadionu rezultatom 0:2, a pogotke za žutu podmornicu postigli su Alfonso Pedraza u 41. i Moi Gomež u 55. minutu susreta.

 

 

Od sedam mečeva nedeljnog programa najznačajniji su bili dueli između Granade i Espanjola, odnosno Alavesa i Kadiza koji su odlučivali o opstanku u elitnom rangu španskog fudbala.

Granada je na svom terenu odigrala samo 0:0 usled čega će naredne sezone nastupati u nižem rangu takmičenja. Glavni krivac za ovakav rasplet je fudbaler domaće ekipe Horhe Molina koji je u 72. minutu susreta bio neprecizan sa "bele tačke".

 

 

Treba napomenuti da je u dresu Granade nastupio i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović i na terenu je proveo 85 minuta.

U fokusu je javnosti je bio i duel između Alavesa i Kadiza. Gosti su pogotkom Čoko Lozana u 76 minutu susreta stigli do pobede vredne opstanka u eliti.

Interesantno je napomenuti da je fudbaler iz Hondurasa samo četiri minuta pre pobedonosnog pogtka ušao u igru umesto Negreda.

 

 

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati:

Elče - Hetafe 3:1

Osasuna - Majorka 0:2

Real Sosijedad - Atletiko Madrid 1:2

Sevilja - Atletik Bilbao 1:0

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading