ZAPALILA PIONIR! Svi su gledali se*si plavušu, atraktivna kik-boksera ukrala ŠOU košarkašima i poslala JASNU poruku! (FOTO)

Autor:

Sport

31.05.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tihana Baša, ekadašnja kik-boks šampionka i osvajač brojnih medalja za našu zemlju bodrila je svoju Crvenu zvezdu protiv Partizana u hali "Aleksandar Nikolić" do druge pobede u finalnoj seriji ABA lige.

ZAPALILA PIONIR! Svi su gledali se*si plavušu, atraktivna kik-boksera ukrala ŠOU košarkašima i poslala JASNU poruku! (FOTO)

Foto: instagram.com/tihanabasa

Tihana Baša

Košarkaši Crvene zvezde vode 2:0 protiv Partizana u finalnoj seriji ABA lige i samo su na pobedu od odbrane regionalne titule i plasmana u Evroligu.

Drugu utakmicu beogradkih večitih rivala u hali "Aleksandar Nikolić" obeležio je sukob Matijasa Lesora sa Delijama, ali i gađanje tvrdim predmetima igrača crno-belih od strane pristalica crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Sukob i haos na kraju duela u hali "Aleksandar Nikolić"

Jedina svetla tačka u svemu tome bila je atraktivna plavuša Tihana Baša koja je svojim se*si izgledom još više podgrejala atmoferu u bivšem Pioniru.

Prelepa dama je nekadašnja kik-boks šampionka i osvajač brojnih medalja za našu zemlju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ona je bila član kik-boks kluba "Crvena zvezda Delije", a posle druge utakmice i slavlja čete Dejana Radonjića, usledila je njena moćna poruka.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Nijedna ljubav nije zasnovana na temeljima mržnje. Sve dobro na ovom svetu potiče od ljubavi. Volite svoj klub, poštujte, ne mrzite drugi - napisala je Tihana.

 

 

Podsetimo, treći i možda poslednji meč Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 u hali "Aleksandar Nikolić", a domaćin je "parni valjak".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading