TETOVAŽA dečka Anastasije Ražnatović šokirala je mnoge: Ime njegovog ŠOFERA večno će stajati na ruci, evo i DETALJA (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gudej istetovirao ime šofera na ruci.

TETOVAŽA dečka Anastasije Ražnatović šokirala je mnoge: Ime njegovog ŠOFERA večno će stajati na ruci, evo i DETALJA (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Dečko Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj istetovirao je na ruci ime svog šofera i time oduševio naciju, jer svoje drage osobe drži blizu srca, a on mu je takođe pored toga što je vozač i jedan od bliskih prijatelja takođe.

Rašid Riverčaf je čovek koji se stara o tome da srpski reprezentativac svuda stigne na vreme, pa i na rođendan svoje devojke Anastasije Ražnatović, te se ne odvaja od njega.

Republika

Foto: Instagram/rachiddriverchaff

Tetovaža Nemanje Gudelja

 

Fudbaler, koji u poslednje vreme privlači pažnju javnosti zbog veze sa ćerkom Cece Ražnatović, veliki je ljubitelj tetoviranja.

Drage osobe zauzimaju posebna mesta na njegovom telu, a jedan od njih je i njegov šofer, inače i njegov dobar prijatelj.

Rašid je završio na Nemanjinoj ruci, a time mu je pokazao i zahvalnost i poštovanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading